RES TRYGGT – TA TAXI MELLAN SALA OCH ARLANDA

Från 2195 kr

Taxi Sala erbjuder alla våra resenärer trygga körningar mellan Sala och Arlanda. Ring oss på 0224-12345 så hjälper vi dig att boka din taxi så att du är framme i lagom tid.

När du vill ta dig till eller från någon av våra flygplatser gör du det tryggt och enkelt med oss oavsett ändamål.

Ovanstående priser gäller vid bokning online, inom Sala tätort och en upphämtning/lämningsadress. Vid extra adresser tillkommer en avgift på 125kr/adress. Se mer information nedan.

Ring oss på 0224-12345 så hjälper vi dig att boka din taxi så att du är framme i lagom tid. 

Har du förbeställt din bil till Bromma eller Arlanda flygplats håller vi koll på när planet landar och när det är dags att ha en bil redo. Det är tryggt och enkelt. Föraren möter dig med en namnskylt och följer dig till din taxi.

Övrig information.
Markägaren (Swedavia) tar ut en extra avgift för förbeställningar från Arlanda terminal 4 och terminal 5. Avgiften är 48 kr inkl. moms för en förbeställning där vi bevakar flygets ankomst och föraren möter med namnskylt i ankomsthallen.

I bokningen uppger du den preliminära ankomsttiden för din flight, Buss och Taxi i Sala bevakar sedan flighten och har en taxi på plats vid ankomst. Vid förbeställning ingår 30 minuters väntetid när föraren väntar i ankomsthallen. Väntetiden räknas från det att planet har landat.